Piramida d.o.o.
Ampule Bočice Kvaliteta Studije slučaja O Piramidi
Bočice Bočice
Specificirana bočica puca na stroju za punjenje? Nikakav problem za nas!
Više info


Pouzdan i fleksibilan partner za proizvodnju visokokvalitetnih bočica po vašoj želji!

 

  • Želite da su bočice proizvedene sukladno Vašem nacrtu (standard, dimenzije...)?

  • Tražite pouzdanog i fleksibilnog partnera za proizvodnju vaših bočica?

  • Želite s dobavljačima vaših bočica imati dugoročan partnerski odnos koji će trajno osiguravati brzo i kvalitetno rješavanje vaših potreba?

Proizvodnja bočica po vašoj želji - brzo i jednostavno!

Prema zahtjevu kupca, mogu se proizvesti bočice različitih promjera, visina, volumena i tipa grla, sa ili bez navoja. Za mnoge naše kupce proizvodimo bočice prema njihovoj želji, različite od standarda prema promjeru stakla ili drugim dimenzijama.

Sve što trebate jest dostaviti nam nacrt bočice, referentne uzorke ili parametre po kojima ćemo izraditi nacrte i poslati vam ih na odobrenje. Tako ćete imati bočice baš onakve kakve su vam potrebne.

Brzina reagiranja

Ponosimo se brzinom reagiranja koju smo uveli kao standardnu: Piramida je relativno mala i potpuno samostalna tvrtka u kojoj se odluke donose maksimalnom brzinom. Tako smo sposobni ponuditi vam brzo i kvalitetno rješenje kojim ćete uštedjeti na vremenu i zaobići nepotrebne brige.

Kvaliteta zajamčena certifikatima

Bočice se proizvode od bezbojnog ili smeđeg borosilikatnog stakla I. hidrolitičke skupine, na najsuvremenijim proizvodnim linijama. Kako bi se osigurala maksimalna čistoća i sigurnost proizvoda, pakiraju se u Čistim sobama (prema standardu ISO 14644-1 klase ISO 8). Volumen bočica po mjeri može biti od 2 do 50 ml.

Pouzdanost i fleksibilnost

Prioritet nam je državanje dugoročnih partnerskih odnosa s kupcima; stoga smo našu organizaciju prilagodili kako bismo bili maksimalno fleksibilni i pouzdani u rješavanju zahtjeva kupaca.

Kakvi su naši kapaciteti za proizvodnju bočica?

Kapaciteti proizvodnje bočica su 30-40 milijuna bočica godišnje. Pakiraju se u kartonske ili Akylux (polipropilenske) kutije, ovisno o želji kupca, te na palete dimenzija 800 x 1200 mm (europaleta), dok visina palete ovisi o zahtjevu kupca.Kontakt Obratite nam se za više informacija o suradnji s nama.

Isprintaj isprintaj  |  Na vrh na vrh

Standardne ampule Po mjeri
Standardne Injekcijske Za tablete S navojem - ON type Po mjeri
Profil tvrtke Povijest Referentna lista Proizvodnja Okoliš Opći uvjeti prodaje Kontakt