Piramida d.o.o.
Ampule Bočice Kvaliteta Studije slučaja O Piramidi
O Piramidi O Piramidi
Specificirana bočica puca na stroju za punjenje? Nikakav problem za nas!
Više info


Upoznajte našu 60-godišnju tradiciju proizvodnje staklene farmaceutske ambalaže

Piramida je osnovana 01.10.1950. godine kao gradsko udruženje staklara za proizvodnju božićnog nakita sa sjedištem u centru Zagreba. Nekoliko godina kasnije seli na novu lokaciju i proširuje asortiman izradom termos-boca, fiola i bočica, a nakon kupnje prvog stroja tipa Ambeg za proizvodnju ampula, proizvodi isključivo farmaceutsku ambalažu od cijevnog stakla. Početkom sedamdesetih kupuje i strojeve za proizvodnju bočica tipa Ambeg-RP i tipa Couclet, a ampule započinje proizvoditi i na linijama tipa Scharmois i Anrep.


Godine 1979. Piramida seli na današnju lokaciju te kupuje nove najsuvremenije linije tipa Moderne Mecanique za proizvodnju ampula, a nakon toga i linije za proizvodnju bočica tipa 3 BS i BZ 16. U tom periodu tvrtka je orijentirana na domaće i istočnoeuropsko tržište. Krajem devedesetih proizvodnja ponovno počinje rasti.

Nakon završetka privatizacije 2001. godine, rastu ulaganja i provodi se daljnja tehnološka modernizacija, a Piramida izlazi na cijelo europsko tržište i bilježi nagli rast proizvodnje. Godine 2002. certificira se sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001, koji se godinu dana kasnije integrira sa sustavom upravljanja okolišem prema ISO 14001. Godine 2003. investira se u izgradnju Čistih soba koje zadovoljavaju zahtjeve norme ISO 14644-1 klase ISO 8 u kojima se proizvodi pakiraju. Od 2011. godine tvrtka je certificirana i po ISO 15378 standardu koji definira uvjete za Primarni pakovni materijal za medicinske proizvode.

U srpnju 2012. godine regionalni private equity fond Blue Sea Capital stječe 100 % vlasništva u Piramidi s namjerom daljnjeg investiranja u tvrtku. Cilj Fonda je putem planiranih investicija udvostručiti proizvodnju do 2016. godine te nastaviti desetljetnu tradiciju ulaganja u modernu tehnologiju, zaposlenike i najvišu kvalitetu proizvoda, kako bi Piramida postala jedan od 5 najvećih proizvođača staklene farmaceutske ambalaže u Europi.Kontakt Obratite nam se za više informacija o suradnji s nama.

Isprintaj isprintaj  |  Na vrh na vrh

Standardne ampule Po mjeri
Standardne Injekcijske Za tablete S navojem - ON type Po mjeri
Profil tvrtke Povijest Referentna lista Proizvodnja Okoliš Opći uvjeti prodaje Kontakt